fbpx
  • Ring oss: 010-516 80 00
  • Maila oss: info@mechanum.com
  • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

Originalservice

Lånebil vid service och reparation

Saab 3D Originalservice

Nu kan du välja service efter dina behov för dig som har en Saab 9-3 eller 9-5.

Boka här

Erbjudande Saab Originalservice – Endast 1 295 kr


Hos oss får du alltid auktoriserad service till ett riktigt bra pris. Därför ger vi dig Saab 3D Originalservice för endast 1 295 kr (ord. pris 1 795 kr)!

Saab 3D Originalservice. Det är ett serviceprogram för dig som har en Saab 9-3 eller Saab 9-5. Programmet finns i tre nivåer vilket ger dig valfrihet att själv bestämma hur stor service du vill göra. Vilken nivå du än väljer kan du vara säker på att du får all den extra trygghet och kvalitet som bara en auktoriserad Saabverkstad kan erbjuda dig och din bil. Och det spelar ingen roll om den är ny eller gammal. Serviceprogrammen omfattar bilar ända från årsmodell 1998 och framåt.

Valfrihet
Hur stor service vill du göra? Med serviceprogram Saab 3D Originalservice kan du själv bestämma vilken nivå som passar dig och din bil. Hur mycket du kör, hur gammal bilen är och i viken kondition du vill hålla den är faktorer som avgör vilken service som passar dina behov.

Trygghet
När du gör en Saab 3D Originalservice får du alltid ett års fri Saab Assistans*. Det gör att du tryggt kan köra vidare i vetskap om att du får snabb hjälp längs vägen om du skulle få ett oväntat driftstopp.

*Fri Saab Assistans ingår fram till nästa ordinarie servicetillfälle eller max 1 år, under förutsättning att brister som kan orsaka driftstopp som påpekats i samband med servicetillfället, samt tilläggsarbeten beroende på mil eller tid, åtgärdas av den Auktoriserade Saabverkstaden med Saab Originaldelar.

Kvalitet
När du lämnar in din bil för en Saab 3D Originalservice kan du vara säker på att allt är just Saab Original, hela vägen. Servicen erbjuds bara av auktoriserade Saabverkstäder, serviceteknikerna är certifierade av Saab och de använder bara Saab Original Reservdelar speciellt anpassade för din bil. Dessutom använder de enbart motorolja med precis den specifikation som Saab rekommenderar för att motorn ska fungera optimalt. Allt för att så långt möjligt behålla din bil i sitt originalskick.

Saab 3D – från 1 295 kr
Årlig service framför allt för dig som kör lite färre mil om året. Ett prisvärt alternativ om du har en något äldre bil och främst vill säkerställa motorns funktion och driftsäkerhet. Det här ingår.

Saab 3D X
Årlig service för dig som vill få en mer omfattande genomgång av bilen. I servicen ingår mer underhåll och fler kontroller av viktiga funktioner och slitagedelar. Det här ingår.

Saab 3D XL
Årlig fullservice för dig som vill säkerställa att hela bilen är i absolut toppskick, in i minsta detalj. Rekommenderas också om du kör mer per år än bilens milbundna serviceintervaller. Det här ingår.

Boka in enkelt din Saab 3D Originalservice redan idag!


Läs mer om Mechanum
I våra verkstäder utför vi alla tänkbara Saab service- och reparationsarbeten, oavsett vart du köpt din bil. Eftersom vi uteslutande arbetar med originaldelar och specialverktyg som Saabs egna diagnosverktyg kan du vara trygg i att din bil alltid är i certifierade händer. Dessutom är vi utbildade av Saab. Så för dig innebär det en giltig stämpel i serviceboken, släckta tvåor från besiktningen och alltid full garanti på allt arbete. Med andra ord känner vi din bil lika bra som de som byggde den.

  • Vi är en auktoriserad Saab-verkstad som utför alla förekommande service- och reparationsarbeten
  • Vi är en skadeverkstad och samarbetar med alla försäkringsbolag
  • Vi ger en giltig stämpel i serviceboken
  • Vi släcker tvåor från din besiktning
  • Hos oss kan du betala med Saab-kortet
  • Din Saab vägassistans förlängs vid service på auktoriserad verkstad (värde 495 kr/år, fråga oss för fullständiga villkor)