fbpx
  • Ring oss: 010-516 80 00
  • Maila oss: info@mechanum.com
  • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

Skoda Originalservice 4+

Skoda Originalservice 4+ för årsmodellerna 2019-2016

Om din SKODA är över fyra år – årsmodell 2019-2016 – kan vi erbjuda Originalservice 4+. Servicen är densamma som en Originalservice, men du får ett lägre pris både på service och reparationer. Din SKODA får snabb, professionell och kostnadseffektiv service. Vid varje servicetillfälle underhålls din bil av specialutbildade servicetekniker som kan din bil och som vet exakt vad den behöver. De använder bara verktyg och Originaldelar som är anpassade till just din bil. Om det behövs uppdateras även programvaran i bilen, och du får alltid en ”stämpel” i den digitala servicehistoriken.

Mobilitetsgaranti
Du och bilen ska vara redo för nya äventyr. Så i och med servicen fyller vi även på med förnyad Mobilitetsgaranti utan extra kostnad. Om du råkar ut för ett driftsstopp ser Skoda till att du får omedelbar hjälp, när som helst och var som helst i nästan hela Europa.

Skoda Originalservice – Vad ingår?

Originalservice är ett samlingsbegrepp som innefattar de olika servicemoment som skall utföras på din bil. Vid olika tidpunkter och miltal genomförs olika servicemoment enligt ett från fabriken framtaget servicekoncept. Servicepunkterna skiljer sig åt mellan olika bilmodeller.

Här kan du läsa mer om Skoda Originalservice

Välkommen till Mechanum – vi älskar service!