fbpx
  • Ring oss: 010-516 80 00
  • Maila oss: info@mechanum.com
  • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

Skoda Originalservice 8+

Skoda Originalservice 8+ för årsmodell 2015 och äldre.

Är din Skoda över åtta år? Då kan du välja Basservice till ett fast och lågt pris tack vare färre serviceåtgärder.

Eller också väljer du Skoda Originalservice 8+. Då får bilen lika omfattande service som Originalservice, men till ett rejält reducerat pris både på service och reparationer. Bra för bilen, bra för andrahandsvärdet och bra för dig.

Vid varje servicetillfälle underhålls din bil av specialutbildade servicetekniker som kan den och som vet exakt vad den behöver. De använder bara verktyg och Originaldelar som är anpassade till just din bil. Om det behövs uppdateras även mjukvaran i bilen, och du får alltid en ”stämpel” i den digitala servicehistoriken.

Mobilitetsgaranti
I samband med servicen fyller vi på med förnyad Mobilitetsgaranti utan extra kostnad. Om du råkar ut för ett driftsstopp ser Skoda till att du får omedelbar hjälp, när som helst och var som helst i nästan hela Europa. Allt för att du och din Skoda inte ska tveka att ge er ut på nya äventyr.

Basservice

Skoda Basservice 1 895 kr inkl. moms

I Basservice ingår även fri vägassistans under ett år – utan självrisk eller milbegränsning. Kan de inte lösa problemet på plats, bärgar de din bil till närmaste Skodaverkstad.

Läs mer om Skoda Basservice

Välkommen till Mechanum – vi älskar service!