fbpx
 • Ring oss: 010-516 80 00
 • Maila oss: info@mechanum.com
 • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

Volkswagen

Vi kan din Volkswagen. Som auktoriserad bilverkstad ger vi din bil bästa möjliga service och reparation. Samtidigt är vi unika i det att vi även erbjuder mekanisk verkstad, plåtverkstad och däckverkstad för sammanlagt femton olika bilmärken.

ServiceVolkswagen Originalservice ger dig och din Volkswagen de bästa förutsättningarna för ett långt och friktionsfritt liv tillsammans.Är din Volkswagen av 2014 års modell eller tidigare? Vi har gjort det enkelt och förmånligt för dig genom Volkswagen BasserviceMed Volkswagen Serviceavtal låter du dem som kan din bil bäst ge den regelbunden service och underhåll.


ÖvrigtHos oss är du och din elektriska Volkswagen i trygga, auktoriserade händer. Vi servar och reparerar alla bilar.Med ett Volkswagenkort kan du dela upp dina kostnader för service, reparationer och tillbehör på 12 månader.Genom att serva din Volkswagen hos en auktoriserad verkstad förlängs Mobilitetsgaranti.Vi är experter både på Volkswagen och däck. Vi ser till att du får däck och fälgar som är optimala för din bil.Har du frågor rörande bilreparation eller bokning av service?
Då får du gärna kontakta oss på 010–516 80 00 eller skicka ett mail till info@mechanum.com. Och du kan alltid boka en servicetid online här.

Gäller det ett skadeärende?
Då är det bäst att boka skadebesiktning här. Du kan också kontakta vår skadeverkstad direkt via växeln.

Vi öppnade upp vår verksamhet i Göteborg år 2008, och där hittar du oss i Mölndal, Partille och Tagene. I oktober 2010 slog vi även upp vår första anläggning utanför Göteborg, nämligen på Västkustvägen i Malmö.

Om Mechanum
Vi utför nämligen alla möjliga service- och reparationsarbeten. Bland annat garantireparationer, oavsett var du köpt din Volkswagen. I vår verkstad använder vi både Volkswagens egna diagnosverktyg och alla de specialverktyg som krävs för att garantera dig ett certifierat omhändertagande. Dessutom är vi utbildade av Volkswagen. Det gör att du får en giltig stämpel i serviceboken, släckta tvåor från besiktningen och full garanti på allt arbete. Vi är även en fullvärdig skadeverkstad som uteslutande använder originaldelar och som samarbetar med alla försäkringsbolag.

 • Vi är en fullvärdig auktoriserad Volkswagen-verkstad som utför alla förekommande service- och reparationsarbeten
 • Vi är en fullvärdig skadeverkstad och samarbetar med alla försäkringsbolag
 • Vi utför garantireparationer oavsett var du köpt din Volkswagen
 • Vi utför av Volkswagen beslutade aktions- och återkallningsarbeten
 • Vi ger en giltig stämpel i serviceboken
 • Vi släcker tvåor från din besiktning
 • Nästan alla rikstäckande serviceavtal som köpts av Volkswagen i Sverige gäller hos oss
 • Hos oss kan du även betala med Volkswagen-kortet
 • Vi är medlem i SFVF – Sveriges Fordonsverkstäders förening
 • Din Volkswagen Mobilitetsgaranti förlängs vid service på auktoriserad verkstad (värde 495 kr/år, fråga oss för fullständiga villkor)


När du kör in med din Volkswagen till oss kan du alltid känna dig trygg – oavsett om det gäller bilreparationer, bilservice, bilvård, plåtreparationer, däckbyte, däckservice, glasarbeten, rutbyten, stenskottslagning eller annan omvårdnad.

Välkommen till Mechanum – Vi älskar service