fbpx
  • Ring oss: 010-516 80 00
  • Maila oss: info@mechanum.com
  • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

Volkswagen Originalservice 4+

Reducerat pris för årsmodell 2019 till 2016.

Om din Volkswagen är över fyra år kan vi erbjuda Originalservice 4+. Servicen är densamma som en Originalservice, men till ett lägre pris på själva servicen och eventuella efterföljande reparationer. Din Volkswagen får snabb, professionell och kostnadseffektiv service och när du hämtar ut den är den fortfarande 100 procent Volkswagen. Vid varje servicetillfälle underhålls din bil av specialutbildade servicetekniker som kan din bil utan och innan, och som vet exakt vad den behöver. De använder bara verktyg och Originaldelar som är anpassade till just din bil. Om det behövs uppdateras även programvaran i bilen, och du får alltid en ”stämpel” i den digitala servicehistoriken.


Moblitetsgaranti
I samband med servicen förlängs din Mobilitetsgaranti utan extra kostnad. Om du råkar ut för ett driftsstopp ser Volkswagen till att du får omedelbar hjälp, när som helst och nästan var som helst i Europa.

Volkswagen Originalservice – Vad ingår?

Originalservice är ett samlingsbegrepp som innefattar de olika servicemoment som skall utföras på din bil. Vid olika tidpunkter och miltal genomförs olika servicemoment enligt ett från fabriken framtaget servicekoncept. Servicepunkterna skiljer sig något åt mellan olika bilmodeller.

Här kan du läsa om de vanligaste gemensamma momenten för personbilar och vad som ingår vid Volkswagen Originalservice.


Välkommen till Mechanum – vi älskar service!