fbpx
  • Ring oss: 010-516 80 00
  • Maila oss: info@mechanum.com
  • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

Volkswagen Originalservice 8+

Reducerat pris för årsmodell 2015 och äldre.

Om din Volkswagen är över åtta år kan du välja Volkswagen Basservice till ett fast och lågt pris tack vare färre serviceåtgärder. Eller också väljer du en Originalservice 8+. Då får bilen lika omfattande service som vid en Originalservice, men till ett rejält rabatterat pris på själva servicen och eventuella efterföljande reparationer. Bra för bilen, bra för andrahandsvärdet och bra för dig.

Vid varje servicetillfälle underhålls din bil av specialutbildade servicetekniker som kan din bil utan och innan, och som vet exakt vad den behöver. De använder bara verktyg och Originaldelar som är anpassade till just din bil. Om det behövs uppdateras även programvaran i bilen, och du får alltid en ”stämpel” i den digitala servicehistoriken.


Moblitetsgaranti
I samband med servicen förlängs din Mobilitetsgaranti utan extra kostnad. Om du råkar ut för ett driftsstopp ser Volkswagen till att du får omedelbar hjälp, när som helst och nästan var som helst i Europa.

Volkswagen Originalservice – Vad ingår?

Originalservice är ett samlingsbegrepp som innefattar de olika servicemoment som skall utföras på din bil. Vid olika tidpunkter och miltal genomförs olika servicemoment enligt ett från fabriken framtaget servicekoncept. Servicepunkterna skiljer sig något åt mellan olika bilmodeller.

Här kan du läsa om de vanligaste gemensamma momenten för personbilar och vad som ingår vid Volkswagen Originalservice.


Basservice

Volkswagen Basservice 1 895 kr inkl. moms

I Basservice ingår även fri vägassistans under ett år – utan självrisk eller milbegränsning. Kan de inte lösa problemet på plats, bärgar de din bil till närmaste Volkswagenverkstad. Detta gäller inom Sveriges gränser.


Mechanum – vi älskar service.