fbpx
  • Ring oss: 010-516 80 00
  • Maila oss: info@mechanum.com
  • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

Volvo Serviceavtal

Som auktoriserade är vi på Mechanum utbildade av Volvo själva. Vi arbetar uteslutande med deras specialutrustning samt originaldelar, och hos oss gäller självklart Volvo Serviceavtal.


Utmärkt skick betalar sig i längden
Redan vid köpet av en ny Volvo kan du genom att teckna ett serviceavtal försäkra dig om att din bil är eftertraktad den dagen det är dags att sälja. Och det serviceavtalet kan du alltid använda hos oss på Mechanum. Vi är auktoriserade och utbildade av Volvo själva. Det innebär att bil alltid servas i tid av specialister – alltid med originaldelar och Volvos egna specialverktyg. Detta höjer givetvis andrahandsvärdet. Därför finns Volvo Serviceavtal.

Volvo bilnyckel

Vill du veta mer eller få en prisuppgift?

Fyll snabbt och enkelt i vårt formulär så återkommer vi med en offert inom 24 h!

Om Volvo Originalservice
Ett rikstäckande serviceavtal för din Volvo innebär att du kan få din Volvo servad hos en auktoriserad verkstad var som helst i landet. Detta serviceavtal kan du teckna redan vid ditt bilköp eller så kontaktar du oss på Mechanum så kan du teckna detta heltäckande serviceavtal hos oss. Ett serviceavtal hos Volvo gäller i antingen 24 eller 36 månader. Efter att den tiden har förlöpt så kan du förnya kontraktet upp till 45 000 mil, det som helt enkelt uppnås först av de båda. Läs mer om Volvo Originalservice här.

Vi på Mechanum har förtjänat Volvos fulla förtroende – nu vill vi ha ditt. Boka ditt besök i dag!


Välkommen till Mechanum – vi älskar service!