fbpx
  • Ring oss: 010-516 80 00
  • Maila oss: info@mechanum.com
  • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lördagar: Stängt, Söndagar & Helgdagar: Stängt.

Volvo Serviceavtal

Spara pengar på en vältränad bil. Vi skräddarsyr ett serviceavtal för just din Volvo, så att du regelbundet får auktoriserad service till en lägre och fast kostnad i antingen 24 eller 36 månader.


Önskar du en prisförfrågan på Volvo serviceavtal? Fyll i formuläret här så återkommer vi.

Man kan se det som ett gymkort – bilen hålls i toppskick och du vet på förhand hur lite det kommer att kosta dig. Eftersom vi även är utbildade av Volvo och endast servar med originaldelar får bilen samtidigt ett högre andrahandsvärde. Dessutom sköts allting med smidig månadsfaktura så att du slipper plocka fram plånboken vid varje verkstadsbesök.

Volvo Originalservice från 199 kr i månaden*
Redan innan du tar nycklarna till din nya Volvo så finns det en möjlighet för dig att teckna ett serviceavtal. Det är ett sätt för dig som nybliven ägare av en Volvo att försäkra dig om att bilen dels kommer att få all den service som den behöver under kommande år och samtidigt se till att andrahandsvärdet på bilen hålls på högsta möjliga nivå. En Volvo som regelbundet servas av en auktoriserad verkstad värderas alltid högt. Det gör att du tryggt kan sälja din Volvo vidare, till ett bra pris, eftersom Mechanums auktoriserade mekaniker vet precis hur man tar hand om en Volvo. Hos våra verkstäder blir din bil servad av en Personlig Servicetekniker som har specialutbildning på Volvo och bara använder säkra och pålitliga Volvo Originaldelar. Dessutom ingår fri uppdatering till den senaste mjukvaran och ett års Volvo Assistans (värde 495 kr/år). Självklart får du även ett års garanti på servicen.

Ett rikstäckande serviceavtal för din Volvo innebär att du kan få din Volvo servad hos en auktoriserad verkstad var som helst i landet. Detta serviceavtal kan du teckna redan vid ditt bilköp eller så kontaktar du oss på Mechanum så kan du teckna detta heltäckande serviceavtal hos oss. Ett serviceavtal hos Volvo gäller i antingen 24 eller 36 månader. Efter att den tiden har förlöpt så kan du förnya kontraktet upp till 45 000 mil, det som helt enkelt uppnås först av de båda.

Läs mer om Volvo Originalservice här

För att få veta mer om Volvos serviceavtal, kontakta oss på 010-516 80 00 eller på info@mechanum.com.


* Priset är beräknat på en Volvo av 2008 års modell med bensinmotor, med en körsträcka på 1 500 mil per år. Lokala prisavvikelser kan förekomma.