fbpx
  • Ring oss: 010-516 80 00
  • Maila oss: info@mechanum.com
  • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

Mobility Service

Hjälp på vägen

CUPRA Mobility Service

Med CUPRA Mobility Service får du full assistans om något händer under färden. Var som helst, när som helst.

Boka här

Med CUPRA Mobility Service får du full assistans om något händer under färden. Du får hjälp oavsett om du råkar ut för driftsstopp, en olycka, stöld eller får slut på bränsle – vart du än befinner dig, dygnet runt, sju dagar i veckan. Alla nya CUPRA i Sverige levereras med CUPRA Mobility Service som sedan förlängs automatiskt – i upp till 10 år – när originalservice utförs enligt serviceplan hos en auktoriserad CUPRA-verkstad.

Ring 020-63 60 60
om du behöver assistans i ditt hemland.
Ring +46 771 63 60 60
om du behöver assistans utomlands, så hjälper dom dig på ditt eget språk.

CUPRA Service är alltid vid din sida, oavsett om du är hemma eller i något av de angivna länderna. Med CUPRA Mobility Service kan du alltid känna dig trygg. De erbjuder ett komplett serviceutbud så att du alltid kan hitta den bästa lösningen om du inte skulle kunna köra vidare med din bil. De erbjuder naturligtvis assistans även om du inte kan komma vidare på grund av en olycka eller ett inbrott i bilen, ja till och med om du kört tanken tom.

Vi föreslår alltid den bästa lösningen för ditt problem. Om du behöver en ersättningsbil, transport hem för dig och dina passagerare eller övernattning på hotell. Du kan ringa Mobility Service 24 timmar om dygnet året runt, och deras snabba och effektiva service kommer att hjälpa dig direkt.

För att snabbast möjligt få dig och din CUPRA tillbaka på vägen, erbjuder vi följande assistanstjänster:

Reparation på platsen
Ett bärgningsbil kommer snabbt ut till dig med personal som har rätt utrustning för att kunna reparera bilen på plats om det går.
Bogsering
Skulle detta inte vara möjligt, kommer bilen att bogseras till närmaste CUPRA-verkstad för reparation.
Transport av bilen
Om reparationen inte kan utföras på plats eller på en CUPRA-verkstad i närheten (inom 50 km) inom högst tre dagar, kan du begära att bilen transporteras till den
CUPRA-verkstad som ligger närmast där du bor. Skulle reparationen på verkstaden ta mer än två timmar, kan vi erbjuda en rad olika alternativ.
Välj det alternativ som passar dig bäst:
Ersättningsbil
Ersättningsbil under tiden som din CUPRA repareras. Fri körsträcka och försäkring ingår.
Hemresa
Hemresa med tåg (första klass) eller flyg (ekonomiklass) för dig och dina passagerare.
Övernattning på femstjärnigt hotell
Upp till tre hotellövernattningar på ett femstjärnigt hotell nära CUPRA-verkstaden (gäller om problem uppstår med din CUPRA mer än 50 km hemifrån). Naturligtvis fortsätter vårt engagemang också efter reparationen av din CUPRA:
Hämtning av din reparerade bil
När bilen har reparerats täcker CUPRA Mobility Service reskostnaderna för att en person ska kunna åka och hämta bilen, med samma färdmedel som under hemresan.
Förvaring av bilen
Vid behov kan bilen förvaras under högst tre dagar. För att ge dig så lite besvär som möjligt i samband med driftstoppet ingår också följande tjänster i mobilitetsgarantin:
Taxi
Vid behov taxiresa upp till ett motsvarande värde av 800 SEK, t.ex. till och från ett hotell.
Juridisk telefonrådgivning efter en olycka
Vi förmedlar kontakten till svensktalande juridisk expertis.
Medicinsk telefonrådgivning när du kör utomlands
Vi förmedlar kontakten till svensktalande medicinsk expertis.
Servicebegränsning
Erbjudandet om heltäckande mobilitetsservice gäller vanliga personbilar. Vid bilar som används för särskilda ändamål (taxibilar, ambulanser, körskolefordon eller hyrbilar) tillämpas i stället ett begränsat mobilitetspaket (endast hjälp på plats och bogsering).


Läs mer om Mechanum
När du kör in med din CUPRA till oss på någon av våra verkstäder kan du alltid känna dig trygg – oavsett om det gäller bilreparation, bilservice, biltvätt, plåtreparation, däckbyte, däckservice, byte av vindruta och lagning av stenskott eller annan omvårdnad.
Vi är utbildade av CUPRA själva och har därför deras fulla förtroende. Som auktoriserade utför vi alla förekommande service- och reparationsarbeten – alltid med originaldelar samt CUPRAs egna special- och diagnosverktyg. Mechanum samarbetar med alla stora försäkringsbolag, är en fullvärdig skadeverkstad och som kund hos oss får du alltid:

  • Vi utför garantireparationer oavsett var du köpt din CUPRA
  • Vi utför av CUPRA beslutade aktions- och återkallningsarbeten
  • Hos oss gäller nästan alla rikstäckande serviceavtal som köpts av CUPRA i Sverige
  • Hos oss förlängs din CUPRA Mobility Service när originalservice utförs enligt serviceplan.
  • En giltig stämpel i serviceboken
  • Släckta tvåor från besiktningen
  • Garanti på allt vårt arbete