fbpx
  • Ring oss: 010-516 80 00
  • Maila oss: info@mechanum.com
  • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

Originalservice 4+

Lånebil vid service och reparation

CUPRA Originalservice 4+

Om din CUPRA är av årsmodell 2017–2020, kan vi erbjuda CUPRA Originalservice 4+.

Boka här

Om din CUPRA är av årsmodell 2017–2020, kan vi erbjuda CUPRA Originalservice 4+. Servicen är exakt densamma som CURPA Originalservice och utförd av experterna på din bil, men du får ett lägre pris. Om det behövs uppdateras programvaran, och du får alltid en ”stämpel” i bilens digitala servicehistorik. 

Cupra Service Mobility på köpet
När du genomför Originalservice på din CUPRA enligt serviceplanen får du automatiskt förlängd Service® Mobility. Om du inte kan köra vidare – till exempel på grund av driftsstopp, olycka eller bränslebrist – ser CUPRA till att du får snabb hjälp på platsen. Ring 020-63 60 60 vid behov av assistans om du befinner dig i Sverige. Är du utomlands ringer du +46 771 63 60 60.

Lånebil
Som kund på någon av våra serviceverkstäder kan du välja till lånebil när du lämnar in din bil för service eller reparation! Alla våra lånebilar är trygga, bekväma och moderna. Dessutom är de oerhört enkelt att låna – du behöver varken skriva på några papper eller kontakta något hyrbilsföretag. Våra lånebilar står alltid parkerade utanför kundmottagningen, nystädade och redo för din dag. Här kan du läsa mer om våra lånebilar.

I dagsläget är våra lånebilar endast tillgängliga för kunder som besöker oss för service eller reparation på någon av våra serviceverkstäder. Om ditt besök gäller en plåt- eller lackskada på någon av våra skadeverkstäder rekommenderar vi att du kontaktar ditt försäkringsbolag – via dem kan du oftast boka en hyrbil om du önskar ersättningsbil under reparationstiden.


Läs mer om Mechanum
När du kör in med din CUPRA till oss på någon av våra verkstäder kan du alltid känna dig trygg – oavsett om det gäller bilreparation, bilservice, bilvård, plåtreparation, däckbyte, däckservice, byte av vindruta och lagning av stenskott eller annan omvårdnad.
Vi är utbildade av CUPRA själva och har därför deras fulla förtroende. Som auktoriserade utför vi alla förekommande service- och reparationsarbeten – alltid med originaldelar samt CUPRAs egna special- och diagnosverktyg. Mechanum samarbetar med alla stora försäkringsbolag, är en fullvärdig skadeverkstad och som kund hos oss får du alltid:

  • Vi utför garantireparationer oavsett var du köpt din CUPRA
  • Vi utför av CUPRA beslutade aktions- och återkallningsarbeten
  • Hos oss gäller nästan alla rikstäckande serviceavtal som köpts av CUPRA i Sverige
  • Hos oss förlängs din CUPRA Mobility Service när originalservice utförs enligt serviceplan.
  • En giltig stämpel i serviceboken
  • Släckta tvåor från besiktningen
  • Garanti på allt vårt arbete