fbpx
  • Ring oss: 010-516 80 00
  • Maila oss: info@mechanum.com
  • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

Originalservice

Lånebil vid service och reparation

CUPRA Originalservice

Din CUPRA är byggd för att köras och upplevas. Men den kan behöva lite kärlek och omvårdnad emellanåt. Genom att boka en CUPRA Originalservice hos oss säkerställer du att din bil får den tillsyn den är värd.

Boka här

Som auktoriserade för CUPRA använder vi i våra verkstäder både CUPRAs egna diagnosverktyg och alla de specialverktyg som krävs för att garantera dig ett certifierat omhändertagande. Det gör att du får en giltig stämpel i serviceboken, släckta tvåor från besiktningen och full garanti på allt arbete. Boka enkelt din service redan idag!
CUPRA Originalservice – Vad ingår?
Originalservice är en skräddarsydd service för just din bilmodell. Vid olika tidpunkter och miltal genomförs olika servicemoment enligt ett från fabriken framtaget servicekoncept.
Servicepunkterna skiljer sig något åt mellan olika bilmodeller.

Lånebil
Som kund på någon av våra serviceverkstäder kan du välja till lånebil när du lämnar in din bil för service eller reparation! Alla våra lånebilar är trygga, bekväma och moderna. Dessutom är de oerhört enkelt att låna – du behöver varken skriva på några papper eller kontakta något hyrbilsföretag. Våra lånebilar står alltid parkerade utanför kundmottagningen, nystädade och redo för din dag. Här kan du läsa mer om våra lånebilar.

I dagsläget är våra lånebilar endast tillgängliga för kunder som besöker oss för service eller reparation på någon av våra serviceverkstäder. Om ditt besök gäller en plåt- eller lackskada på någon av våra skadeverkstäder rekommenderar vi att du kontaktar ditt försäkringsbolag – via dem kan du oftast boka en hyrbil om du önskar ersättningsbil under reparationstiden.


Läs mer om Mechanum
När du kör in med din CUPRA till oss på någon av våra verkstäder kan du alltid känna dig trygg – oavsett om det gäller bilreparation, bilservice, biltvätt, plåtreparation, däckbyte, däckservice, byte av vindruta och lagning av stenskott eller annan omvårdnad.
Vi är utbildade av CUPRA själva och har därför deras fulla förtroende. Som auktoriserade utför vi alla förekommande service- och reparationsarbeten – alltid med originaldelar samt CUPRAs egna special- och diagnosverktyg. Mechanum samarbetar med alla stora försäkringsbolag, är en fullvärdig skadeverkstad och som kund hos oss får du alltid:

  • Vi utför garantireparationer oavsett var du köpt din CUPRA
  • Vi utför av CUPRA beslutade aktions- och återkallningsarbeten
  • Hos oss gäller nästan alla rikstäckande serviceavtal som köpts av CUPRA i Sverige
  • Hos oss förlängs din CUPRA Mobility Service när originalservice utförs enligt serviceplan.
  • En giltig stämpel i serviceboken
  • Släckta tvåor från besiktningen
  • Garanti på allt vårt arbete