fbpx
  • Ring oss: 010-516 80 00
  • Maila oss: info@mechanum.com
  • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

Auktoriserad NIO Service

Lånebil vid service och reparation

NIO

Vi är utbildade av NIO, vilket gör att vi representerar den kvalitet de förespråkar. Mechanums verkstäder är med andra ord en förlängning av NIO, med specialister inom varje område. Våra märkesutbildade mekaniker arbetar endast med originaldelar och specialutrustning, vilket både förlänger och förbättrar din bils liv.

Mechanum har under flera år haft ett strategiskt fokus på att växa inom elbilssegmentet. I oktober 2022 blev vi auktoriserade för ett nytt bilmärke inom premiumsegmentet för elbilar – NIO, som hade sin europeiska och svenska lansering 7 oktober 2022. Vi har förtjänat biltillverkarens förtroende genom att uppfylla deras högt ställda krav – nu behöver vi ditt förtroende.

Som auktoriserad verkstad för NIO arbetar vi endast med den utrustning och de specialanpassade verktyg som NIO själva har godkänt. Annan utrustning kan slita på din bil, vilket i förlängningen kan öka dina underhållningskostnader samt försämra bilens livslängd och säkerhet.

Vi tar emot NIO på våra befintliga service- och skadeverkstäder i Tagene (Göteborg), Malmö samt för service på elbilsverkstaden i Stockholm. Vår elbilsverkstad i Stockholm jobbar initialt endast med NIO.

Service
Målet är att ta service till en helt ny nivå. Boka service för din NIO med ett enda knapptryck i appen. Du får en fullständig översikt av din servicestatus via mobilen, på ett bekvämt och bekymmersfritt sätt.