fbpx
  • Ring oss: 010-516 80 00
  • Maila oss: info@mechanum.com
  • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

Polestar Vägassistans

Hjälpen är aldrig långt borta med Polestars vägassistans.

Polestar Assistance garanterar support dygnet runt i händelse av ett haveri och kan hjälpa dig att få vägassistans till den plats där du befinner dig.

Polestar Assistance nås via CONNECT-knappen i taket, via Polestar-appen eller genom att ringa telefonnummer +46 (0)207 977 89 och välja alternativ 4.

Få hjälp – enkelt och bekvämt
Man kan inte alltid undvika olyckor och haverier, men man kan förbereda sig. Om det oväntade inträffar är det enkelt att få hjälp. Polestars vägassistans förser dig med det du behöver, snabbt och enkelt, i 44 europeiska länder. Var du än är, oavsett tid på dygnet, står våra mekaniker alltid redo att hjälpa dig upp på vägen igen.

Gratis assistans följer med som standard
För alla nya bilar ingår 3 års gratis vägassistans. Detta innebär att du är garanterad att få hjälp när du behöver det, vilket tekniskt problem det än rör sig om. 

Bärgning, transport och hotell ingår
Vår assistanspersonal gör allt de kan för att laga din Polestar på plats. Om de inte kan hjälpa dig på platsen för haveriet bärgas bilen till närmaste serviceställe, utan kostnad. Om reparationen tar längre än väntat erbjuder vi dig en övernattning på hotell, eller alternativt transportmedel så att du kan fortsätta din resa.

Som ny
Vår vägassistans och våra mekaniker är utbildade och utrustade för att laga din Polestar i enlighet med fabriksstandard. De är lika besatta av kvalitet som våra designers och ingenjörer är. Din bil förblir därmed lika säker som när den lämnade fabriken.

Polestars hemsida kan du se fullständiga detaljer.

Välkommen till Mechanum – vi älskar service!