fbpx
  • Ring oss: 010-516 80 00
  • Maila oss: info@mechanum.com
  • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

Våra verkstäder

Vi servar och reparerar både person- och transportbilar! Mechanum är auktoriserade för Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Skoda, Volkswagen Transportbilar, Saab, Opel, Volvo, Ford, BMW, MINI och Mercedes-Benz.

Våra verkstäder

Mechanum är en auktoriserad verkstad för person- och transportbilar!

Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som utför service, reparation, skade- och garantiarbeten för Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Skoda, Saab, Opel, Volvo, Ford, BMW, MINI och Mercedes-Benz. Vi vill förändra din syn på vår bransch och erbjuder därför en uppfriskande hög kvalitets- och servicenivå till såväl privatpersoner som företag. Hos oss är du och din bil lika viktiga. Välkommen till Mechanum – vi älskar service!

Vi finns i Göteborg och Malmö:

Göteborg

Vi finns på tre orter i Göteborg. Varje ort erbjuder service- och skadeverkstad, samt fri lånebil. I varje anläggning hittar ni engagerad och specialutbildad personal som uteslutande arbetar med originaldelar.

Mechanum Mölndal är auktoriserade för Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Skoda, Saab, Opel, Volvo, Ford, BMW och MINI. Vi servar och reparerar både person- och transportbilar.

Mechanum Partille är auktoriserade för Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Skoda, Saab, Opel, Volvo, Ford, BMW, MINI och Mercedes-Benz. Vi servar och reparerar både person- och transportbilar.

Mechanum Tagene är auktoriserade för Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Skoda, Saab, Opel, BMW, MINI och Volvo. Vi servar och reparerar både person- och transportbilar.

Malmö

Hos Mechanum i Malmö hittar ni både service- och skadeverkstad i en och samma anläggning. Här finns hela 29 verkstadsplatser, vilket gör oss till en av Malmös största verkstäder. Vår personal är specialutbildad, arbetar uteslutande med originaldelar och hos oss har ni alltid fri lånebil.

Mechanum Malmö är auktoriserade för Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Skoda, Saab, Opel, Volvo, Ford, BMW, MINI och Mercedes-Benz. Vi servar och reparerar både person- och transportbilar.