fbpx
  • Ring oss: 010-516 80 00
  • Maila oss: info@mechanum.com
  • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

Partille

Serviceverkstad

Partille – Serviceverkstad

Välkommen till den första Mechanum-anläggningen! Vi öppnade 2008 och här finns hela 24 verkstadsplatser. Med lika kunnig som engagerad verkstadspersonal ser vi snabbt till att du får den auktoriserade och prisvärda service din bil behöver.

Boka här

Adress

Benjamins väg 12
433 38 Partille

Kontaktuppgifter

Telefon: 010-516 80 00
E-post: info@mechanum.com

Öppettider

Vardagar: 7-18
(Reservdelar: 7-16)
Lör, sön- & helgdagar: Stängt

Sommaröppettider V.28-32
Vardagar: 07:00-17:00
Lör, sön- & helgdagar: Stängt

Vår anläggning i Partille är auktoriserad för:

Vår anläggning i Partille är auktoriserad för Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Skoda, Saab, Volvo, Polestar, Ford, BMW, MINI och Mercedes-Benz. Vi servar och reparerar både person- och transportbilar.

När du besöker oss välkomnas du redan på parkeringen av en av våra mekaniker eller servicevärdar, och väl inomhus står våra servicerådgivare beredda att hjälpa dig vidare. Våra väntetider är i regel korta, men är det kö så bjuder vi gärna på en kaffe medan du slår dig till rätta i vår bekväma lounge. Vill du kunna röra dig fritt under tiden vi tar hand om din bil? Inga problem, hos oss kan du välja till lånebil.

I dagsläget är våra lånebilar endast tillgängliga för kunder som besöker oss för service eller reparation på någon av våra serviceverkstäder. Om ditt besök gäller en plåt- eller lackskada på någon av våra skadeverkstäder rekommenderar vi att du kontaktar ditt försäkringsbolag – via dem kan du oftast boka en hyrbil om du önskar ersättningsbil under reparationstiden.

Alltid originaldelar, alltid auktoriserat
Vi som jobbar på Mechanum genomgår kontinuerligt de utbildningar som krävs i samband med vår auktorisering. Våra mekaniker arbetar uteslutande med originaldelar och den utrustning som godkänts av din bils tillverkare. Dessutom kan vi alltid uppgradera din bils mjukvara till den senaste versionen. Kort sagt: hos oss är du och din bil i trygga händer.