fbpx
  • Ring oss: 010-516 80 00
  • Maila oss: info@mechanum.com
  • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

Serviceverkstad Tagene

Hitta hit

Adress
Trankärrsgatan 16
425 37 Hisings Kärra

Kontaktuppgifter
010-516 80 00
info@mechanum.com

Öppettider

Ordinarie öppettider:
Vardagar: 7-17
(Reservdelar: 7-16)
Lör-, sön- & helgdagar: Stängt

Välkommen till Tagene!
År 2010 öppnade Mechanum i Tagene – vår tredje anläggning i Göteborg! Här finns 14 verkstadsplatser och en driven personal som alltid gör sitt yttersta för att du och din bil ska må så bra som möjligt. Alltid auktoriserat och prisvärt, med lång erfarenhet och fingertoppskänsla för det lilla extra.

Vår anläggning i Tagene är auktoriserad för Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Skoda, Saab, Opel, BMW, MINI, Volvo och NIO. Vi servar och reparerar både person- och transportbilar.

När du besöker oss välkomnas du redan på parkeringen av en av våra mekaniker eller servicevärdar, och väl inomhus står våra servicerådgivare beredda att hjälpa dig vidare. Våra väntetider är i regel korta, men är det kö så bjuder vi gärna på en kaffe medan du slår dig till rätta i vår bekväma lounge. Vill du kunna röra dig fritt under tiden vi tar hand om din bil? Inga problem, hos oss har du alltid fri lånebil.

Alltid originaldelar, alltid auktoriserat
Vi som jobbar på Mechanum genomgår kontinuerligt de utbildningar som krävs i samband med vår auktorisering. Våra mekaniker arbetar uteslutande med originaldelar och den utrustning som godkänts av din bils tillverkare. Dessutom kan vi alltid uppgradera din bils mjukvara till den senaste versionen. Kort sagt: hos oss är du och din bil i trygga händer.

Välkommen till Mechanum i Göteborg – vi älskar service!