fbpx
  • Ring oss: 010-516 80 00
  • Maila oss: info@mechanum.com
  • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

Mölndal

Serviceverkstad

Mölndal – Serviceverkstad

Välkommen till Mechanum Mölndal Serviceverkstad! År 2008 slog vi upp portarna till vår serviceverkstad i Mölndal, som därmed blev vår andra anläggning i Göteborg. Dessutom är det vår största anläggning – här finns 30 verkstadsplatser, med hög kapacitet även under hektiska delar av året. Med en stor styrka kunniga mekaniker ser vi till att du snabbt och prisvärt får den service som just din bil behöver.

Boka här

Adress

Argongatan 32
431 53 Mölndal

Kontaktuppgifter

Telefon: 010-516 80 00
E-post: info@mechanum.com

Öppettider

Vardagar: 7-18
(Reservdelar: 7-16)
Lör, sön- & helgdagar: Stängt

Avvikande öppettider:
Midsommarafton 21/6: Stängt

Vår anläggning i Mölndal är auktoriserad för:

Mölndals serviceverkstad är auktoriserade för Volkswagen. Audi, SEAT, CUPRA, Skoda, Saab, Opel, Volvo, Polestar, Ford, BMW och MINI. Vi servar och reparerar både person- och transportbilar.

När du besöker oss välkomnas du redan på parkeringen av en av våra servicevärdar. Väl inomhus står våra servicerådgivare beredda att hjälpa dig vidare. Vanligtvis är våra väntetider relativt korta. Under tiden du väntar bjuder vi på en kaffe och du kan slå dig ner i vår bekväma lounge. Hos oss på Mölndals serviceverkstad kan du alltid känna att din bil blir väl omhändertagen av vår välutbildade personal.

Vi vill förenkla ditt bilägande och ge dig en helt ny verkstadsupplevelse. När du lämnar din bil hos vår serviceverkstad i Mölndal får du flexibel inlämning och utlämning, full kontroll på kostnader och åtgärder. Dessutom kan du välja till lånebil vid service och reparation.

Mölndal Serviceverkstad – Alltid originaldelar, alltid auktoriserat
Vi är biltillverkarnas förlängda arm. Alla våra mekaniker är märkesutbildade och experter på just sina märken. Därmed känner de din bil precis lika bra som de som byggde den. I allt vårt arbete på Mölndals serviceverkstad använder vi uteslutande originaldelar och den utrustning som godkänts av din bils tillverkare. Dessutom kan vi alltid uppgradera din bils mjukvara till den senaste versionen. För att hela tiden vara uppdaterade går vi kontinuerligt de utbildningar som krävs i samband med vår auktorisering.

Som auktoriserad verkstad utför vi service, reparation och garantiarbeten på alla våra märken, oavsett vart du köpt din bil. Auktoriserat arbete på din bil ger dig så mycket mer än en stämpel i serviceboken. Du får ett tryggare bilägande, höjt andrahandsvärde samt ökad körglädje. Biltillverkare ställer höga krav på auktoriserade verkstäder, som vi har bevisat att vi lever upp till. Allt för att vi ska kunna ge din bil ett så tryggt och säkert omhändertagande som möjligt.

Med andra ord: hos oss är du och din bil i trygga händer.