fbpx
  • Ring oss: 010-516 80 00
  • Maila oss: info@mechanum.com
  • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

Mölndal

Serviceverkstad

Mölndal – Serviceverkstad

Välkommen till Mölndal! År 2008 slog vi upp portarna till vår verkstad i Mölndal, vår andra anläggning i Göteborg. Men också vår största – här finns inte mindre än 30 verkstadsplatser, och vi har hög kapacitet även under hektiska delar av året. Med en stor styrka kunniga mekaniker ser vi till att du snabbt och prisvärt får den service som just din bil behöver.

Boka här

Adress

Argongatan 32
431 53 Mölndal

Kontaktuppgifter

Telefon: 010-516 80 00
E-post: info@mechanum.com

Öppettider

Vardagar: 7-18
(Reservdelar: 7-16)
Lör, sön- & helgdagar: Stängt

Öppettider jul & nyår
Julafton 24/12 – Stängt
Juldagen 25/12 – Stängt
Annandag jul 26/12 – Stängt
Nyårsafton 31/12 – Stängt
Nyårsdagen 1/1 – Stängt

Vår anläggning i Mölndal är auktoriserad för:

Vår anläggning i Mölndal är auktoriserad för Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Skoda, Saab, Opel, Volvo, Polestar, Ford, BMW och MINI. Vi servar och reparerar både person- och transportbilar.

När du besöker oss välkomnas du redan på parkeringen av en av våra mekaniker eller servicevärdar, och väl inomhus står våra servicerådgivare beredda att hjälpa dig vidare. Våra väntetider är i regel korta, men är det kö så bjuder vi gärna på en kaffe medan du slår dig till rätta i vår bekväma lounge. Vill du kunna röra dig fritt under tiden vi tar hand om din bil? Inga problem, hos oss har du alltid fri lånebil.

I dagsläget är våra lånebilar endast tillgängliga för kunder som besöker oss för service eller reparation på någon av våra serviceverkstäder. Om ditt besök gäller en plåt- eller lackskada på någon av våra skadeverkstäder rekommenderar vi att du kontaktar ditt försäkringsbolag – via dem kan du oftast boka en hyrbil om du önskar ersättningsbil under reparationstiden.

Alltid originaldelar, alltid auktoriserat
Vi som jobbar på Mechanum genomgår kontinuerligt de utbildningar som krävs i samband med vår auktorisering. Våra mekaniker arbetar uteslutande med originaldelar och den utrustning som godkänts av din bils tillverkare. Dessutom kan vi alltid uppgradera din bils mjukvara till den senaste versionen. Kort sagt: hos oss är du och din bil i trygga händer.