fbpx
  • Ring oss: 010-516 80 00
  • Maila oss: info@mechanum.com
  • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lördagar: Stängt, Söndagar & Helgdagar: Stängt.

Serviceverkstad Malmö

Denna anläggning är auktoriserad för Volkswagen, Audi, Skoda, Volkswagen Transport, Saab, Opel, Volvo, Ford, Mercedes-Benz och BMW.

Malmö:

Adress
Västkustvägen 17
211 24 Malmö

Ordinarie öppettider:
Vardagar: 6:30-18
(Reservdelar: 7-16)
Lör-, sön- & helgdagar: Stängt

Kontaktuppgifter
040-652 00 00
info@mechanum.com

År 2010 öppnade Mechanum i Malmö – vår första anläggning utanför Göteborg! Vi är en av Malmös största verkstäder och här finns hela 29 verkstadsplatser, samt lika driven som kunnig personal. Som auktoriserade ser vi till att det blir rätt från början. Det ger dig ett tryggare bilägande, men också ett höjt andrahandsvärde och ökad körglädje.

Vår anläggning i Malmö är auktoriserad för Volkswagen, Audi, Skoda, Saab, Opel, Volvo, Ford, Mercedes-Benz och BMW. Vi servar och reparerar både person- och transportbilar.

Välkommen till Malmö!
När du besöker oss välkomnas du redan på parkeringen av en av våra mekaniker eller servicevärdar, och väl inomhus står våra servicerådgivare beredda att hjälpa dig vidare. Våra väntetider är i regel korta, men är det kö så bjuder vi gärna på en kaffe medan du slår dig till rätta i vår bekväma lounge. Vill du kunna röra dig fritt under tiden vi tar hand om din bil? Inga problem, hos oss har du alltid fri lånebil.

Alltid originaldelar, alltid auktoriserat
Vi som jobbar på Mechanum genomgår kontinuerligt de utbildningar som krävs i samband med vår auktorisering. Våra mekaniker arbetar uteslutande med originaldelar och den utrustning som godkänts av din bils tillverkare. Dessutom kan vi alltid uppgradera din bils mjukvara till den senaste versionen. Kort sagt: hos oss är du och din bil i trygga händer.

Välkommen till Mechanum i Malmö – vi älskar service!