fbpx
  • Ring oss: 010-516 80 00
  • Maila oss: info@mechanum.com
  • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

Malmö

Serviceverkstad

Malmö – Serviceverkstad

År 2010 öppnade vi Malmös serviceverkstad – vår första anläggning utanför Göteborg! Vi är en av Malmös största bilverkstäder och här finns 29 verkstadsplatser, samt lika driven som kunnig personal. Som auktoriserade ser vi till att det blir rätt från början. Det ger dig ett tryggare bilägande, men också ett höjt andrahandsvärde och ökad körglädje.

Boka här

Adress

Västkustvägen 17
211 24 Malmö

Kontaktuppgifter

Telefon: 040-652 00 00
E-post: info@mechanum.com

Öppettider

Vardagar: 06:30-18
(Reservdelar: 7-16)
Lör, sön- & helgdagar: Stängt

Avvikande öppettider:
Midsommarafton 21/6: Stängt

Vår anläggning i Malmö är auktoriserad för:

Vår serviceverkstad i Malmö är auktoriserad för Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Skoda, Saab, Opel, Volvo, Polestar, Ford, BMW, MINI, Mercedes-Benz och NIO. Vi servar och reparerar både person- och transportbilar.

När du besöker oss välkomnas du redan på parkeringen av en av våra servicevärdar. Väl inomhus står våra servicerådgivare beredda att hjälpa dig vidare. I regel är våra väntetider korta, men är det kö så bjuder vi gärna på en kaffe medan du finner dig till rätta i vår bekväma lounge. Vill du kunna röra dig fritt under tiden vi tar hand om din bil? inga problem, hos oss kan du välja till lånebil.

Alltid originaldelar, alltid auktoriserat

Eftersom vi är en auktoriserad verkstad fungerar vi som biltillverkarnas förlängda arm. Vi som jobbar på Mechanum genomgår kontinuerligt de utbildningar som krävs i samband med vår auktorisering. I allt vårt arbete på Malmö serviceverkstad använder vi oss uteslutande av originaldelar och utrustning som godkänts av respektive biltillverkare. Dessutom kan vi alltid uppgradera din bils mjukvara till den senaste versionen. Kort sagt: hos oss är du och din bil i trygga händer.