fbpx
  • Ring oss: 010-516 80 00
  • Maila oss: info@mechanum.com
  • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

Malmö

Serviceverkstad

Malmö – Serviceverkstad

Välkommen till Malmö! År 2010 öppnade Mechanum i Malmö – vår första anläggning utanför Göteborg! Vi är en av Malmös största verkstäder och här finns hela 29 verkstadsplatser, samt lika driven som kunnig personal. Som auktoriserade ser vi till att det blir rätt från början. Det ger dig ett tryggare bilägande, men också ett höjt andrahandsvärde och ökad körglädje.

Boka här

Adress

Västkustvägen 17
211 24 Malmö

Kontaktuppgifter

Telefon: 040-652 00 00
E-post: info@mechanum.com

Öppettider

Vardagar: 06:30-18
(Reservdelar: 7-16)
Lör, sön- & helgdagar: Stängt

Öppettider jul & nyår
Julafton 24/12 – Stängt
Juldagen 25/12 – Stängt
Annandag jul 26/12 – Stängt
Nyårsafton 31/12 – Stängt
Nyårsdagen 1/1 – Stängt

Vår anläggning i Malmö är auktoriserad för:

Vår anläggning i Malmö är auktoriserad för Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Skoda, Saab, Opel, Volvo, Polestar, Ford, BMW, MINI, Mercedes-Benz och NIO. Vi servar och reparerar både person- och transportbilar.

När du besöker oss välkomnas du redan på parkeringen av en av våra mekaniker eller servicevärdar, och väl inomhus står våra servicerådgivare beredda att hjälpa dig vidare. Våra väntetider är i regel korta, men är det kö så bjuder vi gärna på en kaffe medan du slår dig till rätta i vår bekväma lounge. Vill du kunna röra dig fritt under tiden vi tar hand om din bil? Inga problem, hos oss har du alltid fri lånebil.

I dagsläget är våra lånebilar endast tillgängliga för kunder som besöker oss för service eller reparation på någon av våra serviceverkstäder. Om ditt besök gäller en plåt- eller lackskada på någon av våra skadeverkstäder rekommenderar vi att du kontaktar ditt försäkringsbolag – via dem kan du oftast boka en hyrbil om du önskar ersättningsbil under reparationstiden.

Alltid originaldelar, alltid auktoriserat
Vi som jobbar på Mechanum genomgår kontinuerligt de utbildningar som krävs i samband med vår auktorisering. Våra mekaniker arbetar uteslutande med originaldelar och den utrustning som godkänts av din bils tillverkare. Dessutom kan vi alltid uppgradera din bils mjukvara till den senaste versionen. Kort sagt: hos oss är du och din bil i trygga händer.