fbpx
  • Ring oss: 010-516 80 00
  • Maila oss: info@mechanum.com
  • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

Partille

Skadeverkstad

Partille – Skadeverkstad

År 2010 öppnade vår skadeverkstad i Partille i nya lokaler, och här utförs alla typer av skadereparationer: plåt, plast och lackering. Vår skadeverkstad i Partille är även en av Göteborgs största – här finns hela 25 reparationsplatser för plåt, plast och lack.

Boka här

Adress

Brodalsvägen 13
433 38 Partille

Kontaktuppgifter

Telefon: 010-516 80 00
E-post: info@mechanum.com

Öppettider

Vardagar: 7-18
(Reservdelar: 7-16)
Lör, sön- & helgdagar: Stängt

Vår anläggning i Partille är auktoriserad för:

Vi är auktoriserade för Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Skoda, Saab, Opel, Volvo, Polestar, Ford, BMW, MINI och Mercedes-Benz. Vår skadeverkstad i Partille är dessutom en av Sveriges första auktoriserade Volkswagen Skadespecialister inom kaross, lack och skadereparation.

Vi är med dig hela vägen
Mechanum hanterar både person- och transportbilar, samarbetar med alla försäkringsbolag och hjälper dig genom hela processen med din skada. Behöver du hjälp med din skadeanmälan? Inga problem, det är bara att du hör av dig!

Om ditt besök gäller en plåt- eller lackskada på någon av våra skadeverkstäder rekommenderar vi att du kontaktar ditt försäkringsbolag – via dem kan du oftast boka en hyrbil om du önskar ersättningsbil under reparationstiden. Våra lånebilar finns endast att tillgå vid service eller reparation på någon av våra serviceverkstäder.