fbpx
  • Ring oss: 010-516 80 00
  • Maila oss: info@mechanum.com
  • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

Skadeverkstäder

Skadeverkstäder

Mechanum är en auktoriserad skadeverkstad för Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Skoda, Saab, Opel, Volvo, Polestar, Ford, BMW, MINI, Mercedes-Benz och NIO. Vi hanterar både person- och transportbilar, samarbetar med alla försäkringsbolag och hjälper dig genom hela processen med din skada.

Fotobesiktning – vår nya tjänst. Nu slipper du åka till verkstaden fler gånger än nödvändigt! Allt du behöver göra är att fota av alla skador du vill få reparerade på din bil, och sedan skicka bilderna till oss.
Läs mer om vår smidiga fotobesiktning.

Sedan februari 2013 är vår skadeverkstad i Göteborg dessutom If-certifierad. Det innebär att vi har If:s fulla förtroende genom hela handläggningen av skadan, vilket i sin tur gör att ärendet får en kortare beslutsväg och att besked kan ges snabbare till dig som kund. Säkert och smidigt!

Så här går skadebesiktning till:
Skadebesiktningen tar cirka en halvtimma och utförs av vår skadetekniker som tillsammans med dig går igenom skadorna på bilen. Även små skador överstiger i de flesta fall självrisken, det är därför viktigt att snabbt göra en skadeanmälan då det krävs ett godkännande från försäkringsbolaget innan reparation kan utföras.

Skadeprocessen – steg för steg:
1. Anmälan
2. Skadebesiktning
3. Reparation
4. Betalning


Vill du boka en skadebesiktning via telefon? Inga problem, hör gärna av dig på 010-516 80 00.

Välkommen till Mechanum – vi älskar service!